Ineke Doré-van Pelt

Help mee in de strijd tegen kanker en steun Actie voor Hoop Geleen

( Member of team: Team love & hope )

Mijn naam is Ineke Doré-van Pelt en ik ben een dankbare overlever van borstkanker. 

De realiteit is helaas dat kanker nog steeds veel levens treft en dat er meer onderzoek en middelen nodig zijn om deze verwoestende ziekte te bestrijden. De Actie voor Hoop Geleen zamelt geld in om baanbrekende onderzoeken op het gebied van kanker te kunnen financieren en daarom loop ik mee. Iedereen verdient namelijk een kans op een gezonde toekomst!

Wil jij mij sponsoren en zo een financiële bijdrage leveren aan deze belangrijke onderzoeken? Met jouw donatie kunnen nieuwe behandelingen worden ontwikkeld en worden de overlevingskansen voor patiënten vergroot. 

Laten we samen een positieve impact maken in de strijd tegen kanker. Jouw steun, hoe klein of groot ook, maakt een wereld van verschil. Samen kunnen we hoop en genezing brengen aan degenen die hier het meest behoefte aan hebben. 

Dankjewel voor jouw steun en laten we samen de wereld een stukje mooier maken en een einde maken aan kanker!

Lieve groetjes,

 

Ineke

19/05/2024
13:00

M&T

View all

Loop je mee? Als voorbereiding op de HOOPLOOP brengen we een worst naar Clara. Daarmee willen we om goed weer voor de HOOPLOOP vragen. En voor deze prestatie kunnen we ook extra donaties vragen! We starten om 9:00u vanuit het HOOPHUIS in Geleen en lopen zoveel mogelijk over binnenwegen naar Wittem. We worden met auto's teruggebracht. Voor eventuele info en aanmelden: Jan Dols, voorzitter Actie voor Hoop 0650503524 of via e-mail: voorzitter@actievoorhoop.nl